14 Haziran 2013 Cuma

Miranda Lee - Cüretkar Teklif (Yorum)


Yorumum:


Harlequin (Beyazdizi)lerde genellikle belirli temalar vardır.Yakışıklı, karimaztik, zeki,çekici ve çapkın bir patron, ve ona aşık ama bunu bir türlü gösteremeyen bir sekreter.

Bu hikayemizde de bir fark yoktu.Genel tema aynı.
Sekreter yıllarca "O"nu fark etmesini bekler, bekler ve bekler.Ya görünüşünü değiştirir seksi bir afete dönüşür ya da istifa eder.

Samantha karşılıksız aşkına beş yıl dayanabilmiştir.Ama artık buna daha fazla tahammül edemez.Guy ve onun sarışın,minyon sevgilileri için randevular ayarlamaya, onları birlikte görmeye...
Bu yüzdende istifa eder.Amma ve lakin Guy bunu duyunca direkt reddeder.Çünkü Samantha "mükemmel, eşsiz,vazgeçilemez" bir sekreterdir.Vazgeçirmek için kararından para, tatil hatta ortaklık bile teklif eder.Ama sonuç olumsuzdur.Kızımız kararlıdır.
Ehh kitabın ismi malum.Cüretkar Teklif.Nerden gelir bu isim nereye gider.Sam tüm ümitlerini kaybettiğini düşündüğü sırada hiç ummadığı bir fırsat çıkar karşısına.Ve hiç tereddütsüz atlar buna.Belki sevdiği adamın aşkına sahip olamaz ama çocuğuna sahip olabilir ve belki zamanla Guy'da onu sevebilir.

Mantıklı bir plan gibi görünsede kağıt üzerinde işe duygular, kıskançlıklar girince işler biraz çığrığından çıkıyor...Bakalım Guy sevmeyi, kadınlara, aşka güvenmeyi öğrenecek midir?Peki Samantha? Onun karşılıksız aşkı ne olacaktır?Okuyup öğrenin derim :)



Puanım:


5/3


Ne desem bilemedim.Ne kötü nede
iyi.Orta karar bir kitaptı.
Bitiş:14.06.2013


Temel Bilgiler
Orjinal Adı : A Daring Proposition
Seri Bilgisi: Yok
Seri Sırası : Yok
Goodreads Puanı :3.68
Yazar Adı :Miranda Lee
Yayın Evi : Harlequin / Beyazdizi

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.