16 Ocak 2014 Perşembe

Christine Feehan - Dark Serisi 5 - Kara Cazibe { Yorum }

Spoiler içerir! (azıcık çemkirebilirim)
Hadi canım! Biri -yazar- benle dalga geçiyor sanırım.Sen ki  bir hata yüzünden Julian'ın yüzyıllar boyu ailesinden, halkından, en önemlisi de ikizinden  uzak durmasını sağla.-Ki dikkatinizi çekerim ay değil yıl değil yüzyıllar...-Ve o hata tek bir sayfada çözülsün.Şaka gibi...Bir sayfa!Gel bütün bir kitaba konu ol sonra şak diye sorun çözülsün.En ufak bir ekşın bile yok.Julian bile fark etti bunu."Bu muydu?" dedi nerdeyse..

Ve bu da değil.Olay örgüsü ortaya çıkınca kaç kişi Gregori'yi görmeyi bekledi.BEN!Ya bu karakterler sorunlu yada öldü bildikleri kardeşlerinin yaşadığını duymak onlarda merak duygusunu çıkartmadı ortaya.Gregori kardeşlerinin olduğunu öğrenince söylediği tek şey "yardıma ihtiyacın olursa bir ses et."Yahu insan demez mi "bacım nasıl, bizim küçük sıpa iyi mi?"Ama yok öyle bir şey.Peki Darius ile Desari'ye ne demeli?Kardeşlerinin olduğunu geç, halkları yaşıyor ama onlar n'apıyor.Turneye devam ediyorlar!


Sakin!Derin nefes al Canan!

Ve gelelim genel yoruma..Bu iki durum beni fıtık etti.Onun dışında sonu çabuk geldi.Bir de çok olay yoktu.Desari için sanatçı diyebiliriz.Konser veriyor.Ve bütün bu olaylar iki üç konser arasında oluyor.Her gittikleri yerde saldırıya uğruyorlar felan...
Okurken biraz sıkıldım.Daha farklı bir şeyler  beklerdim.Yeni gelişmelerde var tabi.Yüzyıllar önceki saldırıda kaybolan karpatyalıların bir kısmı ortaya çıktı.Darius,Desari,Symbil,Dayan,Barack...Belki başkaları da çıkar ortaya..

Birde merak ettiğim diğer kadimler.Gabriel ile Lucien...Onlarında akıbetini serinin 8-9 kitaplarında öğreniyoruz..Kısmet :)

Sonuç olarak biraz sinir etti yer yer iyi gitti ve felaket bitti :)
5/2,5
 , 
Biraz uyku modun da ve biraz da tek gözüm açık okudum...
Orjinal Adı :Dark Challenge
Seri Bilgisi: Dark
Seri Sırası : 5
Goodreads Puanı : 4.19
Yazar :Christine Feehan
Yayın Evi : Epsilon Yayınevi 

2 yorum:

  1. Yorumuna aynen demek istiyorum. Bende aynı şeyleri hissedince senin gibi sebat edemedim kitabı yarım bıraktım. Bazen yazarlar kitapları seriye dönüştürdüklerinde tıkanıyorlar ve böyle saçmalıyorlar bence..

    YanıtlaSil
  2. ben kolay kolay kitapları yarım bırakmam kitap konusunda sabırlıyımdır ama bu sınırları biraz zorladı..
    e yazar kesinlikle tıkanmış görünüyor..ne bileyim hiç renk katmamış..

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.