5 Nisan 2014 Cumartesi

Kızlar Arasında { Ekstra }


Herkese merhabalar!Bir etkinlikle daha sizlerleyiz.-sanki program sunuyorum da :P -Bir önceki etkinlikte -
6 Blogger İle Kitaplıkta Hazine Avı - konu konuyu açtı böyle bir tema çıktı ortaya.Bizde erkekleri çekiştirmeye dünden razıyız başladık soruları hazırlamaya.Ki bu tam bir hafta sürdü neredeyse.Annem çok zormuş yahu.Neyse efenim Allem ettik kallem ettik arkadaşlarla soru hazırlayıp sizlere sunduk.-ben assolist yine geciktim tabi.Tembellikten değil yani-

Biz çok eğlendik sizi de bu eğlenceye bekleriz.Gönlünüzden ne koparsa gerek yorum gerek bloglarınız da konu olarak işlerseniz bizi mutlu edersiniz.Sizin listelerinizide bekleriz.
     
 *Ek olarak şunu da belirtmeden  geçemeyeceğim.Ben sorulara cevap ararken Sezen Aksu - Kaçın Kurası'nı dinledim.Müzik eşliğinde cevapları okuyabilirsiniz.


{*} : Yıldıza tıkladığınızda bahsi geçen beyefendinin kitap yorumuna ulaşabilirsiniz.

aman bize nasip olur insallah
boyuna da posuna da bin masallah
senden gelecek cefalara, nazlara,
sözlere, sazlara eyvallah

1-En iyi baklava ustası...
-Valla aklıma bir sürü bir sürü seçenek geliyor.Bende kapaklardan yola çıkayım dedim.Bir iki tane gözüme kestirdim.Türlere göre ayırdım.-Biraz hile yaptım ama olsun o kadarcık -
2-Gerçek olsaydı adamı alır nikahı basardım...
-Aslında bütün soruların cevabı, hemen hemen Roarke{*} .Ama bunu yapmama izin vermediler :P Bende en uygun seçeneğe yazmaya karar verdim.Gerçekten ama gerçekten var olsa, ne yapar eder, aklını çeler,adamı ayartır, nikahı basarım.
3-Dıştan sert görünse de en yufka/pamuk yüreklisi...
-Aslında bu seçenekte beni baya düşündürdü.Bu kategoriye pek uyduğu söylenemez.Ama sert bakışlı haşin çocuk denilince aklıma Alec Kincaid{*} geldi.Her ne kadar "İngiltere'de adı korkuyla telafuz edilip, namına efsaneler anlatıl"sa da konu Jamie olunca alttan alttan bir yumşama, bir sevgi seli hissediyorsunuz.
4-Tansiyonunuz varsa yaklaşmamanız gereken (Kalp krizi sebebi) 
-Yahu adam o kadar mükemmel ki...İçi-dışı-yüzü-gözü felan.Hani bir görseniz , nefesinizi keser, kalbiniz ritim değiştirir,eliniz karıncalanır vs.Kim o derseniz; Raphael{*} tabikide derim.Muck bebeğime :*
5-Yakmaya kıyamadığınız odunlar...
- Ayyy hani sevimli mi sevimli, espirili ve bir o kadar kibirli ejderciklerimiz var bilir misiniz?Zaman zaman o kadar sevimli oluyor ki , yaptıkları çoğu odunluğu unutturuyorlar insana.Kıyamam ben onlara.Feraghus{*},Briec{*},Gwenvael{*}.Evet biliyorum üç tane yazdım ama onlar kardeş ayırmaya gönlüm el vermedi.
6-Günaha davet eden kötü erkekler...
-Kötü denilince aklınıza badboylar gelmesin lütfen.Hani şu hınzır, yaramaz, biraz gizemli beyfendiler varya..İşte onlardan bahsediyorum.Ama şimdi söyleyeceğim beyfendi bu özellikleri  bize göstermedi neredeyse.Arada sırada yaptığı ufak hareketleri bana bunu düşündürten.O şahıs tabiki de Barrons{*}!
7-Kızı görünce benliği değişip evrim geçirenler...
-Allah'ım hani vardır ya, sert mizaçlı, başı dik, dediğim dedik erkek karakterler.Böyle herkesin her şeyin sahibi gibi davranırlar.Sonra bir kız gelir, fırtına gibi hayatına girer.Sonraki kitaplarda tanıyamazsınız onu.İşte o Valek{*}.Kötü değildi ama tanıyamadım adamı.Belli ki çok aşık.
8-Yatı ,katı son model arabası, cebinde milyonları olsa da bir gram aklı yok dedikleriniz? 
-Ya normalde seçenek çok ama bazılarının maddi durumundan emin değilim.Gabe Hamilton{*}. ise en çok aklımda kalanı.Yahu adam tam bir morondu!Bildiğin salak!Mia ise..Te Allah'ım sustum ben ya.
9-Öyle bir kelime söylüyor ki beni benden alıyor dedikleriniz..{ilginç olması gerekmez size keyifli bir tebessüm sunsun yeter} 
-Bu kategori için aklımda Braden'in "bebeğim" ifadesi vardı.Ama sonra düşündüm de aklıma Clayton geldi.Whitney ve Clayton en sinir bozucu Judith çiftlerinden olsada Clayton'un "küçüğüm" ifadesi beni etkileyen ilk sevgi cümlesiydi.Tamam o ilk başlarda kızı sinir etmek için kullanmıştı ama banane.Ben sevdim ya salla gitsin :)
10-Hık demiş kitabın burnundan düşmüş {En iyi dizi/film uyarlama, erkek karakter }
- Ya aslında bu kategoriye kimseleri bulamadım ben.Aklıma Edward geldi sonra.Alacakaranlık serisini okumuştum tipleme konusunda emin değilim ama huy kesinlikle aynı.-Ben pek sevmem de kendisini-
11- Birbirine müstahak çiftler... 
-Evet bunu yazdığımda sevenleri belki çok şaşıracak.Ama lütfen Travis{*} ve Abby tam birbirlerini bulmuşlar.O kadar aksi, gıcık, mıy mıy, sinir bozucu bir çiftlerdi ki.. Hiç ısınamadım.
12- Sen daha iyilerine layıksın...
- Aslında bu kategoriye sevdiğim bütün erkek karakterleri yazabilirdim ama bir çoğunun sevdiceği arada sırada sinir bozsada iyi hatunlar.Bende vakti zamanında bir yorumuma yazmışım.Tegan{*} daha iyisini hak ediyor diye.Bu yüzden oyum Tegan'dan yana..
13- Onu tanısan çok seversin ?
-Tamam kitaplarını okumadım kabul.Ama Dizisini izledim/izliyorum.Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki Dean Winchester'ı tanısan çok sever, üstüne aşık bile olursun.Ama olmasan iyi edersin.-_- Çünkü o benim!
14-Hayrıma klonlayıp seri üretime geçerdim dedikleriniz..
-Braden Carmichael{*} için ;"Hani mümkün olsa hayrıma klonlayıp seri üretime geçeceğim.Çok zengin olmayı geçtim sevaptır yahu!" demiş ve durumu özetlemişim.Adamın ismi şiir gibi kendi rüya gibi..Daha ne olsun.
15- En sevdiğin kitap film olsa erkek karakteri kim canlandırır.
-Her kitap sever gibi benimde sevdiğim çok kitap var.Ve onların film/dizi olması ödümü koparıyor.Saçmalaşım geçirecekler diye.Yinede eğer Charley Davidson serisi film olsa Reyes Farrow'u {*}-ki kendisi çok şahane bir şeydir- şu alttaki beyfendi canlandırsın isterim.Hoş ne adını biliyorum ne sanını.Bilip de söylemeyen varsa da çok küstüm :)

Etkinliğe Katılan Bloglar
Sıradaki neden sen olmayasın.Haydi pamuk eller klavyeye.




14 yorum:

  1. Anammmm o kim ki çok yakışıklıymış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya sorma pınarım isyanlardayım.hiç bilmiyorum kimdir nedir diye..nette aratırken buldum kim bulmuşsa iyi bulmuş ama birde adını deseymiş iyi olurmuş.

      Sil
  2. Aaaa ama Travis'e deme oyle şeyler candır o da :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. can man ama mıy mıy. :P harbi erkek karakterin öylesini hiç sevmem ben yahu.

      Sil
    2. Ben çok sevmiştim yine de :D

      Sil
    3. yok canım sevilmez aman dokanmayın demiyorum ama bana hitap etmedi ya..nedense benzeri kitaplardaki erkek karakterleride sevmedim.sanırım badboy sevmiyorum ben.

      Sil
  3. Etkinlik süper olmuş :) Cevaplarını okurken çok eğlendim ama iki cevabında resmen kendimi gördüm :) Valek ve Gabe... Ancak bu kadar hem fikir olabiliriz :) Ama Reyes benim zihnimde çok daha yağuşukluuuu :) ahahhh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi dimi.o Valek baya değişmişti.kötü değildi ama tanıyamadım adamı resmen.Gabe iğrençti yorum bile yapasım yok..
      Reyes tabikide daha yakışıklı ama gerçekte yok öyle biri :)

      Sil
    2. Yahu Valek'in o halleri benim acayip sinirime dokunmuştu :) Bence onu odun bırakmalıymış yazar :)

      Sil
    3. yer yer bende delirtmedi değil hani :)

      Sil
  4. Bir yandan sorular çok eğlenceli bir yandan da senin cevapların. :) Çok eğlenerek okudum konuyu baştan sona ve Raphael ve Valek'i merak etmeden duramadım. Ama Raphael'in serisinin devamı yok galiba ortalıklarda. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çünkü artemiste.Keyifleri ne zaman isterse devamı gelir canım.
      Raphael candır ya..çok sevilesi bir beyefendi.ama okumayı düşünüyorsan yorumuma bakmanı öneririm çünkü aslında ÇOK mükemmel değil Ben çok sevdim :)

      Sil
    2. Yorumunun bir kısmını okudum korka korka. Devamını okuyamadım. Konusuna dair bilgi falan almayım diye. Okumayı düşündüğüm kitapların konularına bakmıyorum da. Böylece biraz daha merak oluşturuyorlar okurken. :)

      O yüzden şimdilik mükemmel değil ama sevilesi kelimeleriyle yetinmek zorundayım. :D

      Sil
    3. bende genelde kitabı okuduktan sonra bakarım yorumlara.sana yorumdan şu kısmı ileteyim ben..

      "Söylemek istediğim sadece beni kendine çekiyor, içinde bir yerde bana hitap eden duygular var."

      bence seversin gibi geliyor.fırsatın olursa dene derim ben..

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.