19 Ağustos 2014 Salı

Kristen Ashley - Dream Man 1 - Gizemli Adam { Yorum }


Ay annem benim bir kitap blogum varmış o.O Unutmuş gitmişim kaç zamandır.Hazır çok beklediğim bir kitap çıkmış ve ben yalayıp yutmuşken bir kendimi hatırlatayım dedim :)

Yazar beklediğim yazar, seri beklediğim seri, eh konuda ilgi çekici...Benden kaçar mı peki? Hemen başladım okumaya...
Konuda geceyarısı ziyaretleri ve bir anda yok olmalar efendime söyleyeyim yaramazlıklar yer alınca aklıma Reyes Farrow(*)  geldi.Çok sevilesi bu zatı alleri de kendisini bize ilk böyle gösterdi.Acaba bir gizem-fantastik unsur mu var? dedim.Yokmuş :P -net-

Kitap içinde aksiyonu, aşkı, dövülesi kardeşi, sıkı dostlukları, kalp kırıklıkları gibi özellikler barındırıyor.Ah yakışıklılar geçidini de unutmamalı.Dört bir yan onlarla kaynıyor.Ama biz şimdilik Gizemli Adam'ımızla (GA) haşır neşir olsak yeter.
Gwen kendi halinde sevilesi şirin bir kız.Bay ÇOK Gizemli ile uzun süredir bir yakınlıkları var.İsim yok, yemekler yok, kutlamalar-hediyeler yok.Akşam ziyaretleri , akşam ziyaretleri ve yine akşam ziyaretleri var.Ama çarklar öyle bir döner ki her şey tepetaklak olur.Gwen'in hayatı bir anda yangınlarla, silahlı saldırılarla, motorcu çete üyeleriyle sarılır. Cabe “Hawk” Delgado adlı  sorunu  en fenası.Kendisi tam bir alfa erkek.Dediğim dedik çaldığım düdük.Şunu yap bunu yap.Çok acayip bir süreç yani. :)

Aslında düşün düşün söylenecek çok şey var.Ama ben hareketli ve eğlenceli bir hikaye olduğuna parmak basayım en iyisi.Bir yandan problemleri halledelim diyor bir yandan karmaşık aşk hayatlarına kendimizi kaptırıyoruz.Tabi dediğim gibi bir sürü yakışıklıyla da bir ziyafet çekiyoruz.Ciddiyim.Burada çoooook var onlardan.
Son olarak şunu belirtmeliyim ki sonunu sevdim.Ben mutlu son sonrasınıda merak edenlerdenim.evet problem çözüldü, aşklar ilan edildi.Peki ya sonra?İşte yazar bize bir parça mutluluklarından güzel bir sahne sunmuş.Benden beş puanı kaptı..Önerilir.
5/5
Orjinal Adı :Mystery Man
Seri Bilgisi: Dream Man
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı : 4.28
Yazar : Kristen Ashley 
Yayın Evi : Dex Plus


5 yorum:

  1. Kitabı okumayı düşünmediğimden yorumunu rahatlıkla okudum. :D Ama şimdi de merakımı cezbetti üüffff Canan! :D Benzetecek bi Reyes'i mi buldun. Aklım kaldı kitapta sayende. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok tatlım rahat ol...reyesle bir alakası yok sadece durumları benzetmiştim..ben sevdim çünkü benlikti ama bazı gıcık notalarıda vardı..sen rahat ol okumasanda olur :)
      ben yazarı dört gözle beklediğim için ekstra bir duygu patlaması yaşamış olabilirim :)

      Sil
    2. Oh iyi o zaman. :D sen böyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun karakterleri sonra da aklım kalıyor hep yorumladığın kitaplarda.

      Sil
    3. ben eğer kitabı okur okumaz yorum yaparsam bide beğendiysem üff dehşet bişey çıkar ortaya...buda güzeldi..ama etkisi geçince çok da mükemmel olmadığını söyleyebilirim.

      Sil
  2. serının 3 ve 4. kıtapları cıkmadı mı

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.