21 Ağustos 2014 Perşembe

Natasha Boyd - Eversea 1 - Aşka Var Mısın?

 
Hayır! Hayır! HAYIR!!!!!
Lanet!Lanet!Lanet! Yok böyle bir dünya.Yahu seri olduğunu biliyordum.Evet.İllaki alengirli bir son olacaktı.Evet.Ama böylede bitmezdi ki bir kitap.Bitemezdi.Bitmeseydi iyiydi.
Ay bir fena oldum.Çok pis sinirim bozuldu moralim eksilerde.Ben gelemem böyle sonlara.
Aşka Var Mısın? dediler.Bakim kim aşıkmış, n'oluyor burada? dedim Demez olaydım.Yaşım başım kaç -21-neyine merak ettim ben aşkı felan.-stres atıyorum-Al başına belayı.Bide Jack dediler.Kayıp, yakışıklı, kaslı-kuvvetli ve biraz da dertli.İyi karışım gibi geldi.Aldım elime kitabı.Üf yani..Keşke seri tamamlanmadan almasaydım.Ben böyle sonları sevmem arkadaş!Ah bunu daha önce demişim pardon :)

Hadi çok çemkirmiş hissettim kendimi kitaba gelelim.Anasayfam-facebook-  Jack Eversea doluydu.Evet evet bende Kitap Oburlarını -blog tur- takipteyim :) Baktım onlar Jack'i bulamamış ben el atayım olaya dedim.Aman Allah'ım hiç de beklediğim gibi değil.Çok mükemmel bişey beklemiştim.Değilmiş.

Direkt konuya dalıyorum.Spoiler olabilir :)

Bizim artist Jack bir skandal üzerine Hallwood'u terki diyar eyler.Gider sessiz sakin bir kasabaya.Deniz kum ve sessizlik.Keri Ann Butler -o nasıl isim ya- ise kasabamızın kızı.Cidden.Kasabaya ismini veren aileden..Hoş oda çok ayrı bir dert ya...
Şimdi bu iki gencin yolları kesişiyor.Tamam iyi hoş.Ama dert bir değil ki...Kız utangaç mı desem, içe kapanık mı?Yok yok bildiğin bakire.Ama ÇOK mızmız olandan değil az mızmız olandan.Jack ise ayrı dert.Anlayacağınız şu ünlü gördüm vay be! faslından sonra yanak kızarmalarını da atlatıp direkt bir türlü öpüşüp koklaşamama seansına geçtik.Ay bayılcaktım yani.Kıza çelme takayım da Jack'in üstüne düşsün dudaklar kazara çarpışırdı felan..diye düşünmedim değil.

Üf farkettiğiniz üzre sıcağı sıcağına yorum yaptığım için çok dertliyim kitap hakkında.İyi bir kitaptı.Ama ne bileyim çok da farklı bulmadım.Ünlü oyuncu-sıradan, kız hikayesi.Eğlenceliydi, hızlı okuttu,akıcıydı vs vs...
Sonu en azından azıcık daha normal bitseydi benim nezdimde belki dört puan verebilirdim.Ama gerek sonu gerek çift arası gidip gelmeler, duygusal ve gereksiz bulduğum bazı duygusal gelgitler azıcık canımı sıktı.Onun dışında sıcak çikolata - şömine kitabı olmasa da  bir plajda elinde limonata ile okunabilir.Tabi ikinci kitapta elinizdeyse.. :)

Son olarak belirtmeliyim ki güzel bir kitaptı.Benim bütün derdim sonu.Havada kalan olayları sevmiyorum.O yüzden devam kitabı da alınacak ve okunacak :)

not :sonu böyle biten kitapların tarafıma ihbar edilmesi şiddetle önerilir.



5/3,5
Orjinal Adı :Eversea
Seri Bilgisi: Eversea
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı : 4.20
Yazar : Natasha Boyd
Yayın Evi : Yabancı Yayınları

























4 yorum:

  1. Yayınevinin ikinci kitabı çok bekletmeyeceğini duymuştum ama bilemiyorum tabi.. Benim de merak ettiğim bir kitaptı. Hem bu tarzı severim hem de kapağına vuruldum resmen! Ama şimdi tekrar mı düşünsem almadan diyorum. :D Çok samimi bir yorum olmuş, eline sağlık. Ben de bloguma beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında kitap iyi benim derdim sonu..
      aslında ondada bir problem yok ama ben bu tür sonları sevmiyorum..
      sen bu türü seviyorsan bunada bayılırsın :)
      ve ortaboypopcorn mu? hemen geldim :)

      Sil
  2. Valla pek ilgimi çekmemişti kitap, tipik zengin erkek ve kasabalı kendi halinde bir kızın hikayesi olacağını düşünüyordum ki tahminim doğru çıkmış. Çok şaşırmadım açıkçası. Çerezlik dediğimiz kitaplardan buda işte. Bir gün 5 TL indirimlerine düşerse D&R'da o zaman alırım. :D Şimdilik acele edip almaya gerek olmayan kitapların arasında bekliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çerezlik çok doğru bir tabir..herkes BÜYÜK AŞK diyor ama ben pek aşk göremedim :P

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.