13 Kasım 2014 Perşembe

K.A. Tucker - Ten Tiny Breaths 1 - On Küçük Nefes { Yorum }

İşte bu!Tam benlik bir seri.Zira hem seri hem de her kitapta farklı karakterler mevcut.Bayılıyorum bu olaya.Ah bayıldığım tek şey bu değil zira kitapta  şahaneydi.-azıcık da sorunlu-

Şimdi tanıtıma bakarsak "sorunlu" karakterlerimizden oluştuğunu göreceksiniz.İşte ilk alarm çanlarım o zaman çaldı.Birde "kötü çocuk" lafını duyunca bir gel-git oluştu hayal dünyamda.Zira bu iki unsur ne zaman birleşse yüzüm pek gülmez de.Ve bu ara olduğu gibi bu kitap da beni şaşırttı.
Ellerime birisinin hayatını asla teslim etmezlerdi, çünkü "dengesiz" olduğum yönünde sayfalarca uzman raporu vardı.
Olaydan ziyade hislerime öncelik vermek istiyorum.Kitaba dair bir bilgim yoktu.Ne beklesem bilemiyordum.Ama sık sık gülmeyi, zaman zaman içimin erimesini az çok düşünebilirdim.Ve evet duygusal sahnelerde üzülmeyi de beklerdim.Ama o duygu yoğunluğunu böyle hissetmeyi düşünemezdim.Konuyu okuyunca eminim az çok işlerin nasıl ilerleyeceğini "Trent"in kim olduğunu tahmin etmeye başlamışsınızdır.Ama bunlar hiç önemli değil.Burada asıl mesele onlar gülünce gülebilmek ve hüzünlendiklerin de gözlerinizin dolmasıdır.Ya da bütün bunlar benim balık burcu olmamdan da kaynaklanıyor olabilir. :)
Bu adam bir çelişkiydi.Bir an için çok tatlı, hemen ardından da arsız olabiliyordu.
İnsanın aklını başından alan muhteşem bir çelişkiydi bu.
Ve tabi karakterler.Doktorundan, komşusuna, patronundan, korumasına...Hepsi çok renkli ve eğlenceliydi.Ama asıl olay Trent'ti.Yani cidden yer yer öyle sevimli bir şey oluyor ki alıp mıncırasım geldi.Eh arsızken de ayrı bir sevilesiydi.Kacey ise; malum hayat zor felsefesini benimsemiş, kapılarını herkese kapatmış bir kızdır.Ama esas Kacey ortaya çıktığında gerçekten de görülmeye değer.

Eh ben bu kitabı sevdim, daha ne diyeyim.Aslında gerçekten söylenecek çok şey var ama nazar değer diye korkuyorum :)anlamlı ve etkileyiciydi.Devamını kesinlikle bekliyorum :)

Orjinal Adı : Ten Tiny Breaths
Seri Bilgisi: Ten Tiny Breaths
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı : 4.21
Yazar : K.A. Tucker
Yayın Evi : Hyperion Kitap


BANNER















3 yorum:

  1. Uslandım sanırım artık yorum falan okuyup kitap almalara karar vermeler. :D Bu ben değilim. :P

    Okumaya karar vermiştim kiiiii, senin yorumunu da okuyunca kesin okumalıyım dedim. Korka korka yorum okusam da aslında o kadar da kötü bişey olmadığını anladım. :) Merakımı cezbetti kitap.

    Tek sorun.. Karakterler kaç yaşında? :))

    YanıtlaSil
  2. kız 20 erkek 25 olması lazım..
    ben etkilendim tatlım öneririm.yalnız beklentini çok da yüksek tutma..
    sadece benim beklediğim gibi çıkmadığı için ekstra çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orta halli bir kitap yani. Tamam beklenti çok yüksek değil. :) O zaman almak için acele etmeme gerek yok. ^_^

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.