4 Nisan 2013 Perşembe

Bridie Clark - Ne Yapsa Yeridir (Yorum)


Temel Bilgiler
Orjinal Adı :Because She Can
Goodreads Puanı :3.18
Yazar Adı :  Bridie Clark
Yayın Evi :Artemis Yayınevi
Ne Yapsa YeridirBecause She Can

Yorumum:


Şeytan Marka Giyer'den sonraki en komik 'yaşlı cadı ve çömezi' hikayesi...

Kitabın kapağında yazan bu yazıya o kadarda dikkat etmemenizi öneririm...
Zira Şeytan Marka Giyer'i izlemiş biri olarak katılmıyorum...
Burdaki yaşlı cadı ciddi anlamda cadı..hani bi süpürgesi eksik..
Vivian..yani namı diğer cadı ve patronumuzdur kendisi...ona daha sonra değinmeliyim mutlaka =)

Olay şu ki..Claire bir editör olmak istemektedir..Ama asistanı olarak çalıştığı patronu artık yaşlandığını söyleyerek, torun torba, kolunda hanımı emekli olmaya karar vermiştir.Yani kızımız işsiz kalacak gibi.
Derken yakın arkadaşınında yardımıyla üni. aşkıyla-Randall- bir partide karşılaşır -ki hala sevmektedir kendisini- ve kısa sürede yakınlaşırlar, yanına bonus olarak Randall,Vivian ile bir iş görüşmesi ayarlar Claire..

Herşeyin rayına oturmaya başladığını düşünen Claire ilerleyen zamanlarda, Vivian'ın piyasada edindiği ününün gerçekliğini kavrar..Ve Randall'a olan ilişkilerinde bir eksiklik hissetmeye başlar.Ama olsun o Randall'ı seviyordur.Ve zaten düğüne de ne kalmıştır ki?

Tüm bunların yanında asistanlığını yaptığı eski patronunun yeğeni Luke vardır..Luke yanındayken bir kızarmalar aman amaa..Sanki liseli kızlar gibi..(ben lisedeyken başıma gelmedi nedense :)Ama söyledim ya o Randall'ı seviyordur ve sonuçta düğün yakın..Ama..Aması var işte..

Kitap düğün gününden başlayıp bir yıl öncesine dönüyor..Claire istediğinin olmasıyla hayal etmenin farkını kavrıyor..Randall 'anne'm dediyse doğrudur' sözüne körü körüne inanmayı sonunda bırakıyor..Allah için tatlı adamdı ama...(aması kitapta ;)

Neyse efenim..Vivian Şeytan Mar. Giy.'deki cadımızın aksine sonuna kadar çirkinliğini sürdürüyor..Kızı düğün günü bile gelinliğinin içinde çalıştırıyor..Neden istifa etmiyor derseniz..Bir yıl dayanma sözü vermiştir kendisine.Çok fena halde sinir oldum yani...

Bu arada yazık be editörlere ;) Çok çalışıyorlarmış cidden :)


Puanım:
5/4
Bu kitap okunur.Ben sevdim.
Kesinlikle geçer not aldı.

Bitiş:04.03.2012


0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.