6 Nisan 2013 Cumartesi

Lisa Kleypas - Hathaways 2 - Vazgeçmem Senden (Yorum)

Temel Bilgiler
Orjinal Adı : Seduce Me at Sunrise
Seri Bilgisi:Hathaways  
Seri Sırası : 2
Goodreads Puanı :4.09
Yazar Adı : Lisa Kleypas
Yayın Evi : Epsilon Yayınları

Yorumum:

Kev yakışıklısın, kaslısın, karizmatik, vahşi, sinirli, yardımsever hatta düşüncelisin de ama yapma kuzum herşeyin fazlası zarar kimse öğretmedi mi sana? Öyle yerler oldu ki tabiri caizse fıtık ettin beni, neyse ki aklın başına geldi de rahat bi nefes aldım.
Kev Merripen ve Winnifred Hathaway'i serinin ilk kitabı Benimle Kal'dan hatırlarsınız..
Kev yaralı bir şekilde Hathawaylerin babası tarafından bulunur ve Kev ne kadar bir hizmetli gibiymiş davransa da aile fertleri onu kendileriyle eşdeğerde ve onlardan biriymiş gibi davranır.Win ise ailenin hasta ve zayıf bünyeli kızıdır.

Olaya gelince Amelia ve Cam evlenince eski yaralar iyileştirilmeye başlanır.Poppy'nin sosyeteye tanıtılması, Beatrix'in okula gitmesi, Leo'nun toparlanması ve tabi Win'in bir doktora gitmesi...Fransa'da bir doktorun bu tür hastalıkları tedavi edebildiğini öğrenen Win bu konuya dört elle sarılır.Oda artık kimseye muhtaç olmadan yaşamak, ailesine yardım etmek, en önemliside sevdiği adamla evlenip çocuk sahibi olmak istemektedir.
Kitap Win'in Fransa'ya gitmek için hazırlık yapmasıyla ve akabinde geçmişe, Kev'i buldukları döneme geri dönüşle başlıyor.
Kev'in o ilk günlerdeki vahşiliği, herkese güvensiz bakışı ve daha Win'in sesini duyar duymaz ona olan ihtiyacı..
Lisa bunu o kadar güzel işlemiş ki yazarın yeteneğine bir kez daha hayran kaldım...
Win Fransaya giderkende Fransadan döndükten sonrada Kev ona olan hislerini reddetmiş ve her fırsatta onu kendinden uzaklaştırmıştır.
Her ne kadar artık iyileşmiş olsada geçmişini unutamayan Kev, Win'i incitmekten o kadar korkar ki bu onu kaybetmesine neden olacak 
seviyeye gelmiştir.Ya onun talibiyle evlenmesine göz yumacaktır yada ona sahip olacaktır. Kev sonunda akıllanacak mıdır acaba?
Çok duygusal, çok yoğun duyguların olduğu bir kitaptı.Kev'in kendis düşünceleriyle çatışması, Win'in aslında göründüğünden daha güçlü olması ve bu gücü Kev'i elde etmeye yoğunlaştırması...Bu uğurda yaşadığı üzüntüler, hayal kırıklıkları ve bir yerden sonra tam pes etmişken 
o inanılmaz mutluluk verici olay (o olayı çok kıskandım yalnız)...Kısacası yazar işini biliyor..okumanızı öneririm..

Kitapta Kev ve Cam'in pooka olarak bilinen at dövmelerini de, geçmişleri ve ailelerinin kimliklerinin gizemide çözülüyor.
Birde Leo ile Cat'in (Mürebbiye,Bayan Marks) çatışmasını ve gelecekte bir yakınlaşma olur mu acaba düşüncesiyle karşılaşıyoruz.
(4. kitap Leo ve Cat'in :) )





Puanım:
5/4
Bu kitap okunur.Ben sevdim.
Kesinlikle geçer not aldı.


Bitiş:26.05.2012



2 yorum:

  1. Blogun hayırlı olsun canım :D
    Ah bu Kev ne sinir etmişti beni. Sürekli itip durdu. Ondan pek sevemedim gibi. Lisa da alışmışım Cam, Marcus gibi vazgeçemeyenlere :D

    YanıtlaSil
  2. bu ne kadar güzel, şipşirin bir blog.. :)) Çok beğendim ve hemen de ben de geldim izleyiciniz oldum..:)) Artık yakın takibinizdeyim..:))
    Çok selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.