25 Nisan 2013 Perşembe

Mary Hoffman - Stravaganza Serisi 1-2-3 (Kitap Tanıtımı )


Bu seriyi farkedeli çok olmadı.Konular kapaklar..Çok hoşuma gitti.Okuyanlardan da iyi puanlar almış.
En kısa zamanda okumak istiyorum.

Temel Bilgiler
-----------------------
Orjinal Adı :
*City of Masks
*City of Stars
*City of  Flowers
Seri Bilgisi:Stravaganza 
Seri Sırası : 1 - 2 - 3
Goodreads Puanı : 3.97- 4.01- 4.00
Yazar Adı :Mary Hoffman 
Yayın Evi :Tudem Yayınları
Konusu:

Maskeler Şehri (1)
Maskeler Şehri - StravaganzaStravaganza-Maskeler Şehri

Bir dakika önce yatağınızda hasta yatarken bir dakika sonra hilelerle, entrikalarla ve göz kamaştırıcı manzaralarla dolu bir dünyaya gönderildiğinizi düşünün. Lucien böyle bir Stravagante olduğunu öğreniyor... Bir tılsım yardımıyla zamanlar ve mekanlar arasında yolculuk yapan biri.

"Tarihle gizemin sıra dışı karışımı. Genç okurların kitaba dört elle sarılmasını sağlayacak çok şey var, üstelik yetişkinleri de fazlasıyla etkileyecek"

-Advanced Marketing Dergisi-

(Tanıtım Bülteninden)
Yıldızlar Şehri (2)
Yıldızlar Şehri - Stravaganza 2Stravaganza - Yıldızlar Şehri

Siyah saçlı çocuğu tanımamıştı. Daha birkaç saat önce, keman öğretmeninin evindeyken onun fotoğrafına bakıyordu. "Sana iki Stravagante getireceğim demiştim, değil mi Georgia? " dedi Paolo gülümseyerek. "Lucien!" dedi Georgia ve kayboluverdi.

Georgia sonunda yeterince para biriktirebilmiş ve uzun zaman önce antikacıda gördüğü kanatlı atı alabilmişti. Ama bilmediği bir şey vardı. Bu küçük at ona bambaşka bir zamanı yaşayan bambaşka bir bir dünyaya kaçış olanağı sağlayacaktı... On altıncı yüzyıl Remora'sına...

"Bakış açıları ve mekanlar arasında sık geçişler olması hikayeye sürüklayici bir anlatım kazandırıyor, okur macera dolu bir gezintiye çıkıyor. İlk kitaba muhteşem bir devam niteliğinde."

-The Booklist-
(Tanıtım Bülteninden)


Çiçekler Şehri (3)
Stravaganza Çiçekler Şehri


Entrikalarla dolu bir dünya sizi bekliyor!.. Bir tılsım yardımıyla zamanlar ve mekânlar arasında yolculuk yaptığınızı, pek çok entrika ve göz kamaştırıcı manzaraya şahit olduğunuzu ve bir 'stravagante' haline geldiğinizi hayal edin... Maskeler Şehri ve Yıldızlar Şehri'nin ardından, güzelliğin ve tehlikenin el ele yürüdüğü Çiçekler Şehri'ne hoş geldiniz!.. İngiliz yazar Mary Hoffman'ın tüm dünyada büyük yankı uyandıran 'Stravaganza' serisi, 14 yaşında ilk kez İtalya'ya gidip hayran kalan Hoffman'ın bu ülkeden ilham alarak yarattığı yepyeni bir dünya üzerine kurulu... 'Stravaganza' serisi, Sırlar Şehri ve Gemiler Şehri adlı yeni maceralarıyla önümüzdeki aylarda okuyucularını büyülü dünyalara sürüklemeye devam edecek.

(Tanıtım Bülteninden)



5 yorum:

  1. Kapakları çok güzel. İnsanın okuyası geliyor Ama ilk defa duydum. Okuyup yorumlarsanız sizin düşüncenize göre belki bende alabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. İlk fırsatta almayı düşünüyorum zira ciddenmerak ettiriyor..
    bende şans eseri görmüştüm..Yayınevi pek reklamını yapmadı sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. cok ama cok güzel

    YanıtlaSil
  4. Hayatımın kitabi. Cok onceleri okudum ama hala bu kadar iyisi yok benim gözümde. Serinin 4. Sunu iple cekiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri zaten 6 kitap son 3 kitap türkçeye cevirilmedi.

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.