5 Mayıs 2013 Pazar

Nicole Jordan - Notorious Serisi 1 - Ahlaksız Teklif (Yorum)

Yorumum:
Evet yukarıda konu zaten mevcut. Lord Sinclair hovarda,çapkın,eğlence ve kadın düşkünü bir şahsiyet olarak biliniyor.
Hım kadın düşkünü yanlış oldu zira onun hiç bir şey yapmasına gerek yok, evli,bekar,dul,genç,yaşlı..hepsi düşkündür bizim delikanlıya.Namı diğer  Lord Sin.(günah) yada biz ismiyle hitap edersek Damien.

Ama hayat bu her şeyi günlük güneşlik yada dört dörtlük değildir.Damien'in hayatı da kardeşinin bir kaza geçirdiğini öğrendiği anda değişir.Olivia bir erkekle kaçma girişiminde bulunmuş sonucunda ise merdivenlerden düşüp sakat kalmıştır.

Vakit intikam vaktidir.

Çünkü elinde sinirini yatıştıracak, öfkesini dindirecek başka seçenek yoktur.Ne yapıp edip Aubrey'i zor duruma düşürecektir.Bunuda kumarda bütün servetini,evini-barkını, pılını-pırtını alarak yaparda.

Ama hesaba katmadığı konu Aubrey'in kardeşi Vanessa'dır.Kızımız gençtir,güzeldir,azimlidir. Ne pahasına olursa olsun kız kardeşlerini ve annesini zor durumdan kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.Yapabileceği bir şeyler olmalıdır değil mi?

image
Ehh vardır var olmasına ama beklediği bir şey değildir bu.Diğer herkes onun Olivia'ya refakatçi olduğunu düşünür.Hoş Vanessa refakatçilik yapar bu işte oldukça yolda kateder.Bütün borçların silinmesinin tek şartı Vanessa'nın Damien'in metresi olmasıdır.Onun kuralları,onun mekanı ve onun istekleri.Hım ahlaksız bir şeyler var gibi.Ahh neden bahsediyorum ben.Kitabın adı "Ahlaksız Teklif" tabiki pek iç açıcı bir teklif olmayacak içeriğinde.Ama telaşa gerek yok Damien'in tavırları akla ilk geleceği gibi ne kaba, sabırsız ve sert ne de küstahça ve aşağılayıcı.
image
Nasıl mı?İlk olarak Vanessa'nın  güzel olmasına sebebiyet olsa gerek onun dul kaldıktan sonra oldukça tecrübeli ve bu konunun ehli olduğunu düşünür ama bu tez en kısa sürede çürütülür.Çünkü Vanessa öpüşmeyi geç bir erkek tenine dokunurken yada en küçük temasta ürker, ve ne yapacağını bilemez şekilde boncuk boncuk gözlerle korku dolu bakar Damien'a.
Bunu farkeden Damien ona zaman tanır.Vanessa istemedikçe ona dokunmayacak, birlikte olmayacaktır.Tabi bu hepten ondan uzak kalacağı anlamına gelmez.Böylece gece yarısı sessizce Vanessa'nın odasına süzülüp, yastığına çeşit çeşit gül bırakması, akabinde şömine önünde yapılan uzun soluklu sohbetler etmesi bir alışkanlık haline gelmiştir.Vanessa Damien'den korkmamaya yavaş yavaş ona alışmaya hatta bu sohbetleri bekler hale gelmeye başlamıştır.Tabi ateşle barut ne kadar yan yana durabilirlerse o kadar sürmüştür bu.Sonuç mu?Eh eminim tahmin etmişsinizdir.Yatak odasının isminin hakkını vermeye başlamışlardır.
Tabi ilk satırlarda yazdığım gibi hiç bir şey dört dörtlük ve sorunsuz ilerlemez.İllaki bir sorun baş gösterecektir.Bu sorunda Damien aşka inanmaz.Babası ve annesi sağolsun!Aşkın sadece sorun demek olduğuna inanmakta.Babası gibi takıntılı bir adam olmaktan ise ziyadesiyle korkmakta.Bu yüzden gittikçe önem vermeye başladığı Vanessa'dan, o ortamdan uzaklaşmalıdır.Bunun içinde kendisininde üye olduğu "Cehennem Ateşi Cemiyeti"ni ve işlerini bahane ederek Londra yolunu tutar.Tabi bu bir işe yaramaz ya neyse...
Geri döndüğünde işler hiç de umduğu gibi değildir.Vanessa'ya hissettiği çekimde bir azalma olmamıştır.Buna yaşadığı kızkançlığıda ekle.Vanessa cephesinde de işler pek farklı değildir.Orda da bir sorun sıkıntı mevcuttur.Bildiğiniz diken üstündeler çiftimiz.
Buna birde  Olivia ve Aubrey'in görüşmelerini ekleyin.Yeniden.
Anlayacağınız ortalık karışık, duygular yoğun ve belirsiz.Eski neşenin, şefkatin yerinde yeller esiyor.Ama tutkuda, aralarında ki çekimde hiç bir azalma yok.Sadece farklı bir yol amaya karar verir Vanessa.Salak! Damien ise onu destekler sonunda büyük bir pişmanlıkla.


Bakalım Vanessa ve Damien bu işin üstesinden gelebilecekler mi? Eh bunlar ve daha fazlası kitapta.Önerilir.

Edit:Kitapta cinsel içerikli bölümler mevcuttur.Eğer bu sizi rahatsız etmezse buyrun ama yok ben aşırıya gelemem diyorsanız yazarın kitaplarını önermem.Bir erotik romance kadar olmasa da yazar bu konuda çok rahat diyebilirim.



Puanım:
5/4

Bu kitap okunur.Ben sevdim.
Kesinlikle geçer not aldı.

Temel Bilgiler
Orjinal Adı :The Seduction
Seri Bilgisi: Notorious Serisi
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı : 3.90
Yazar Adı :Nicole Jordan
Yayın Evi : Epsilon Yayınları





Bitiş: 1) 2011 / 2)05.05.2013 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.