29 Haziran 2013 Cumartesi

Nora Roberts - Gelin Serisi 2 - Bu Güller Senin (Yorum)


Yorumum:
Tanıtımı okudunuz mu?Tanıtımda yazanlardan başka neler söylemeliyim şuan hiç bir fikrim yok.Emma tam bir romantik, iyimser, sevgi dolu, güler yüzlü bir insan.Bıcır bıcır sevimli bir hatun.Anne-babasının harika bir evlilikleri vardır.Mutludurlar...
Ve Emma da hayatında böylesi güzel bir şeye sahip olmak istemekte ve felsefesine göre onu aramadan bulamayacağını düşünmekte.Bu yüzden flört etmekten, randevulardan pek kaçındığı söylenemez
.Ah baktı ki ona göre değil oldukça nazik bir şekilde erkeğin gururunu incitmeden yol verir.Yada ona göre birini ayarlar.Bu işte çok iyi!
Dolce.
Ve gelelim Jack'e...Jack bir mimar ve Deli'in kızlarını (bizim dörtlüyü) yaklaşık bi on yıldır tanımakta.Del en yakın arkadaşlarından ve onun kızları doğal olarak yasak bölge.Bu yüzden ne kadar uzak durmaya çalışsa da bu Emma'dan etkilenmediği anlamına gelmez.Ama kararlıdır dokunmak YOK! Yani aslında plan iyi gitmektedir ama olaylar zinciri sağ olsun karşılıklı elektriklenme ve çekim nihayetinde bir öpücükle noktalanır.

Emma ve Jack ilişkisi güzel ve eğlenceliydi.Yıllardır birbirlerini tanımalarına rağmen farklı yönlerini keşfetmeleri, birbirlerini gerçek anlamda tanımaya başlamaları, sorunları, mutlulukları..Kısacası ben sevdim kitabı.Nora ilk kitaptaki gibi düğün detaylarıyla güzelce süslemiş kitabı.Cidden ya evlenmek çok fena ve sıkıntılı..

Son olarak şu Jack'e bir çift lafım var..Ne gıcık adamsın sen yahu..Kişisel alanlarmış.Sen hatunla yat sonrada sınırlar koy..Püf!



“Madem birbirimize karşı dürüst olacağımıza söz verdik,”diye başladı söze, “bunun bana yetmediğini söylemeliyim.”
Emma onun altında güldü. “Evet. Çok yazık. Kimyamız tutmadı galiba.”
Jack gülümseyerek başını kaldırdı. “Kimya filan yok. O yüzden laboratuarı havaya uçurduk ya.”
Emma bir kahkaha patlattı. “Ben de itiraf edeyim, çok güzel bir popon var, ayıptır söylemesi.”
“Neden ayıp olsun, bebeğim. Senin de öyle.”


Puanım:
5/3.5
Bu kitap okunur.Ben sevdim. 
Kesinlikle geçer not aldı.
Bitiş:26.06.2013
Temel Bilgiler
Orjinal Adı :Bed of Roses
Seri Bilgisi: Gelin Serisi / Bride Quartet
Seri Sırası : 2
Goodreads Puanı :4.06
Yazar :Nora Roberts
Yayın Evi : Epsilon Yayınları
Sayfa Sayısı:336



0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.