9 Ocak 2014 Perşembe

Toni Blake - Destiny Serisi 1 - Deli Dolu Bir Yaz { Yorum }

Herkese Merhaba!
Uzun zamandır harlequinlere takılmıştım şöyle uzun soluklu bir kitap oldukça iyi geldi.
Serinin konusu Destiny Kasabasında geçen olayları konu almış.Bu kasaba bildiğiniz yerlere benzemez.İnsanlar sıcak, samimi ve biraz da problemli.Immm tamam tamam sadece bazıları.Bu seride Destiny'nin karakterlerin hayatlarında ki yeri, geride bıraktıkları yada göremediklerine yer verilmiş ...Yazar güzel bir tema oluşturmuş.Suan 2.Kitap Aşkların Son Durağı'nı okumaktayım ve ilerleyen kitaplar içinde ipuçları topladım yavaş yavaş.Güzel gelişmeler bizi bekliyor görüşündeyim.Seri aynı hızda devam eder umarım.Belki biraz daha hızlı da çıkabilir.


Deli Dolu Bir Yaz'a gelirsek...Jenny gerek kasabalılar ,gerekse okul çevresince-öğretmen kendisi- ve hatta eşi tarafından "İyi Kız, İyi Eş"  mertebesine yükseltilmiştir.Öyledirde...Ama bir yere kadar.Bu iyiliğin ona ne faydası olmuştur ki.İlk aşkı ile evlenmiş onun isteği ile çok istediği işle ilgilenmek yerine öğretmen olmuştur.Dile kolay hayallerinden vazgeçmiştir.Ödülü ne peki?Kocası tarafından aldatılmak dışında bir de işinden vazgeçmiştir.Sebep:Fazla iyi olması.Yatakta!Gelde delirme.Böylece pılısını pırtısını alır ve döner evine.Kendini güvende hissedeceği yegane yere...

Birde Mick Brody cephesi var.Kasabanın kötü çocuğu.Çocukluk yılları biraz geride kalmış ya neyse.Bir sırrı var beyfendinin.Geçmişi ve yaşadıkları gereği kimseye güvenmez.Düzenli hayatını , geride bırakıp Destiny'e geri döner herkesden habersiz.Zaten orda hoş karşılanmaz birde sırrını eklersek kimse varlığını bilmese iyi olur.Ama kader mi baş belası Jenny'nin meraklı tabiatı mı bilinmez planları hiç de istediği gibi gitmemekte.Jenny'i tehdit etmiş, kızdırmış, sindirmeye çalışmış ama işe yaramayınca ve arzuları da gittikçe kendini gösterince en iyi çare olarak Jenny'i öpmüştür.

Mick-Brody-Jenny'i-Öptü!!!!!Olay olay olay derdim ama asıl olay Jenny'nin bu duruma karşılık vermesi.Ve bu karşılığın sonunda farkettiği bir şey!Zaten o şey yüzünden devam etti ya  aralarında ki "sadece seks" faktörü ve bu yüzden sakladı bu sırrı.

Jenny aldatılma olayı üzerine kendine biraz güvensizdir ve Mick'le bu güveni geri kazanmaya başlar.Evet seks mükemmeldir ama ya sakladığı o sır.Daha sırrı bile bilmiyordur ve o bir polis şefinin kızıdır.Ne yapsa ne yapsa?Birde gittikçe daha samimi olan aralarındaki ilişkiyi düşününce kafası iyice karışır.Bizede bu gizemi okumak yaraşır.

* * *

Ben hikayeyi sevdim.Eğlenceliydi.Tek sıkıntı fazla seks sahnesi olması.Sorun bu durudan sıkılmam yoksa yazılışı değil.Ben şuan Aşkların Son Durağı'nı okuyorum ve seri gittikçe güzelleşiyor diyebilirim.Bence bir göz atmakta fayda var.

Son olarak Jenny'nin şu düşüncesi çok hoşuma gitti.Gökyüzüne bakıp evrenin büyüklüğü yanında bizim sıkıntı-sorunlarımızın ne kadar küçük olduğunu düşünmesi..Yeni felsefem bu olabilir..

5/4
Geleceği parlak bir seri.
Orjinal Adı :One Reckless Summer
Seri Bilgisi: Destiny
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı : 3.89
Yazar :Toni Blae
Yayın Evi : Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı:364



5 yorum:

  1. Kitabın Türkçe basımındaki kapağı kesinlikle orijinal kapağından daha hoş olmuş. Sırf kapağıyla ilgimi çekti diyebilirim. = )

    YanıtlaSil
  2. bu serinin Türkiye kapakları benimde çok hoşuma gidiyor kıpır kıpır ve sıcacık :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, elimdeki kitabımı bitirir bitirmez bu kitaba başkadım. Henüz kitabın başkarındayım. Bu kitap Tess Gerritsen, Hande Altaylı ve Canan Tan kitapları gibi bağımlılık yapıyor. Henüz kitabın başındayım. Jenny ve kötü çocuk ile ormanda yaşanan malum olaydan sonra, teleskop uğruna daha ne olaylar olacak merakla beklemekteyim. Ayrıca kitabın devamının olduğunu ögrenmem daha güzel oldu :)

    Bu arada sizi blogger izleyiciler bölümünden takip etmeye başladım. Bloğuma beklerim ^_^

    YanıtlaSil
  4. Bu serinin diğer kitapları nelerdir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba serinin diğer kitapları:
      Toni Blake - Destiny Serisi 2 - Aşkların Son Durağı
      Toni Blake - Destiny Serisi 3 - İyi Dilekler Yolu
      Toni Blake - Destiny Serisi 4 - Yeni Günün Işığı
      Toni Blake - Destiny Serisi 5 - Baharı Beklerken


      Ve hepsini de severek okudum.Blog olaylarından biraz uzaklaştım bu yüzden geç dönüş için özür dilerim.Güzel yorumunuz için teşekkürler.
      Böyle sıcak samimi hikayeleri çok seviyorum.bu yüzden ilk kitabı sevdiyseniz seriye devam etmenizi öneririm :)

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.