24 Şubat 2014 Pazartesi

Johanna Lindsey - Malory-Anderson Family Serisi 3 - Kaçak Yolcu { Yorum }

Bu kitap öyle bir kitaptı ki; metroda herkesin dikkatini üzerime toplayacak kadar çok güldüren ama bir o kadarda saç yoldurup sinirlendiren bir hikayeydi.Kesinlikle ilk başta sinir olduğum sahneleri dile getirmek isterim.Ama bunu konuya değinmeden de yapamam.

Serimizin adı Malory-Anderson serisi.İlk üç kitapta da Malory kardeşlerin akıbetlerini  okuduk.Ve bu kitapta Anderson kardeşlerle tanıştık.Her iki ailenin üyeleri de (kadın erkek farketmez) kendi çapında sevimli ve bir o kadar da DELİ!
Bu hikayemizde iki aileyi birleştiren karakterlerimiz var.James Malory ve Georgina Anderson..
James ailenin belkide en delisi.Hoş daha diğerleriyle fazla haşır neşir olamadım ama.Vakti zamanında ne çılgınlıklar yapmış bir bilseniz.Dolayısıyla aileden biraz  dışlanmış.Ama o sorunu ikinci kitapta hallettik biz.

Çiftimizin karşılaşmaları oldukça ilgi çekiciydi.Dolayısıyla bende bir merak uyandı.Birde artık bu türe eskisi gibi ilgi duymadığım için bu kıvılcımı hemen değerlendirdim.Georgie bir amaç uğruna koskoca okyanusu aşıp İngiltere'ye gelir.Yeterince beklediğine kanaat getirmiştir.Bir dakika daha bekleyemez.Ama beklediğini de bulamaz.Tam bir rezillik!Bu yüzden gerisin geri Amerika'ya dönmeye karar verir.HEMEN!İşte burada devreye James girer.Ah sakın bir şövalye gibi kendini ortaya attığını düşünmeyin.Adamın öyle kötü huyları yoktur.Sadece Georgina'nın erkek kılığında, kamarotluk yapacağı geminin kaptanıdır o kadar.UPS! Ama bu hiç iyi değildir.Haftalarca bu TUĞLA DUVARa nasıl katlanacaktır.Neyse ki onu tanımamıştır.
Mı acaba? (hayat o kadar kolay değil ki...)
Gif
Gelelim olaylara..James tabiki de durumdan haberdar.Hatta oldukça eğlenmekte.Zaten eğlence anlayışı, insanları sinir etmekle eşdeğer.Dolayısıyla kızımızın hayatını biraz çekilmez kılıyor.Tabi bunun ona da olumsuz etkileri yok değil.Biraz sahiplenici, koruyucu mu olmaya başladı ne?

Tabi yalancının mumu James'in sabrı taşana kadar.Artık dayanamaz ve bizim kızı atar yatağa.Sinir krizi 1 : Ve kız bir iki mırın kırın dışında hiç itiraz etmez.Cidden o ateşli ve hararetli kız gitti yerine uysal bir kedi geldi sanki.Çok ama çok basitti.Cidden sinir oldum.Bir iki bölüm sonra unuttum.Ama bu seferde (sinir krizi 2:) James sırf farklı olmak adına Gerogina'ya George dedikçe gözüm sağdan sağdan seğirdi resmen.Sen git kızla yat ve ona George de.Hangi adam birlikte olduğu kadına erkek ismi takar ki.Pöf!!!

Bu iki unsuru saymazsak ben eğlenerek okudum.Gerek Malory ailesi gerekse Andersonlar ilgi çekiciydi.Hem birbirleriyle sınırları zorlayacak derecede dalga geçip hemde dışarıya karşı bir bütün olmaları güzel unsurlardandı.Gerogina ve James'in aralarındaki çekişme de öyle...
Darısı çıkacak olan yeni kitaba...

5/4

Geleceği parlak bir seri.
Orjinal Adı : Gentle Rogue
Seri Bilgisi: Malory-Anderson Family
Seri Sırası : 3
Goodreads Puanı :4.21
Yazar Adı :Johanna Lindsey
Yayın Evi : Epsilon Yayınları
Serinin Diğer Kitaplarına Yorumlar
2.Kitap: Hırçın Aşk







2 yorum:

  1. en sediğim yazar ve en sevdiğim serilerden biri. Resmen eğlenme garantisiyle satmaları gerektiğini düşünüyorum. Antony ve James ikisi favorimdi. Antony azıcık hayal kırıklığı yaratsada James`in hikayesine bayıldım. Georgina`nın abileriyse yeni ilgi alanım oldu resmen =)

    YanıtlaSil
  2. Anderson'lar benimde ilgimi cezbetti..Tam bir Malory kafasına sahipler..Sıradaki çiftimizide merak ediyorum.Bir Malory, bir Anderson tam bir ziyafet :)

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.