29 Eylül 2015 Salı

Alessandra Torre - Karanlık Yalanlar { Yorum }


Bu kitabı okumadan önce çok gelgitlerim oldu.Biraz içsel çatışma yaşadım kendimle.Güzel yorumlar gelmeye başlayıncada işte fırsat dedim aldım kitabı elime.İlk olarak kapağa aldınıp "yine mi erotic romance!" demeyin.Zira bu kitap çok daha fazlasını barındırıyor içerisinde.Yoğun duyguların cirit attığı hikayemizde siz isteseniz de istemeseniz de olaylar sizi içine çekiyor.Ve bir de bakmışsınız sayfalar akıp gitmiş.Benzer konulu kitaplardan sıkıldıysanız bir göz atmanız önerilir.


Hep merak etmişimdir.Bir insan aynı anda iki kişiyi nasıl sevebilir?Bu fikir beni ciddi anlamda şüpheye düşürür.Onayladığımı söyleyemeyeceğim.Pek benim tarzım değil.
Ve işte karşınız da Layana...Zengin bir kadın, güzel bir hayatı var.Eğer içindeki o boşluğu saymazsak mutlu da...Bu durum Brant ile tanışana kadar devam ediyor.Onunla zaman geçirdikçe boşluk da dolmaya başlıyor.Aşık mı oluyor ne?

Brant için bir deha diyebiliriz.Yakışıklı, sevecen ve içinizi gören bakışlara sahip.Biraz unutkan ama oldukça sadık bir kalbi var.Bildiğiniz mükemmel erkek!Layana onun için çok değerli.Bütün servetini onun ayaklarına seriyor, ismini bir marka haline getiriyor.Seviyor, seviliyor.Hayat ne kadar da iyi gidiyor değil mi?

Keşke her şey bu kadar basit olsa.Lee...Kaslı-kuvvetli, biraz da serseri.Belki maddi durumu kötü, sizi yemeklere çıkaramaz, şömine ateşinde ısıtamaz.Ama bir gülüşüyle ortalığı yakar geçer.
Layana tam bir ikilem de.Brant'a aşık.Bu su götürmez bir gerçek.Ama diğer yanda Lee var.
Onun hiç bilmediği yanlarını ortaya çıkartıyor.Bu kadar çok sır olmak zorunda mıydı?Neden ikisine birden sahip olamıyordu?

Kitap tam bir ikilem.Sizi gerçekten de sinir ediyor.Ama şunu unutmayın onların bir geçmişi, bu geçmişin yol açtığı olaylar var.Burada suçlu gerçekten de bir kişi mi?Bunu bilmiyorsunuz değil mi?Eh o da okudukça ortaya çıkıyor.

Birde konuya ilişkin bir dizi önereceğim.Spoiler niteliğinde olacağı için gizledim.


Okuyanlar bilir karakterlerimizin derdini.Eğer konuyu sevdiyseniz size Hyde Jekyll and Me dizisini öneririm.Konu itibariyle hem kitap he me dizide ki karakter aynı sorundan muzdarip :P Eh bir de kore dizisi yani tam benlik.
5/5
Aşık oldum galiba.Bir kitap bu kadar iyi yazılmamalı.
Yazık günah bizlere.Hayallere dalıyoruz sonra.

Orjinal Adı : Black Lies
Seri Bilgisi: -
Seri Sırsası: -
Yazar Adı : Alessandra Torre 

















0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.