4 Temmuz 2013 Perşembe

Sandra Marton - Knight Brothers Serisi 1 - Çöldeki Bakire (Yorum)


Yorumum:
Tehlikedesin değil mi?İnsan kurtulma planı yapar ama yok bizimkilerin umurunda mı ölmek üzere oldukları..Salla gitsin yani..
Onun yerine kıtlıktan çıkmış gibi öpüşüp koklaşıyorlar.Hadi kızı anladım tecrübesi yok felan filan ama sen ne ayaksın Cam?
cık cık cık...

Neyse...Cam, Matt ve Alex.Bu üç delikanlı (kanlarında delilik oranı oldukça yüksek bence) vakti zamanında gezmişler, tozmuşlar, azıcık başlarına dert açmış, sonra askerlikti, FBI'ydı ne bilim özel ajanlıktı...Bir sürü şey yapmışlar.Ama artık evlerine dönüp bu işteki bilgilerini kullanacakları kendi şirketlerini kurmuşlar.
Eh babalarıyla araları pek iyi değil üçlümüzün.Bu yüzden Cam babasının yardım çağrısını duyunca şaşırır.Ve elbetteki yardım eder.Baslaam'a gidip babasının bir çalışanının akıbetini öğrenecek.

Gider girmez gördüğü manzara (ben bile tırstım) hiç iç açıcı değildir.Ne sokakta bir insan, ne bir taşıt ne de yaşam belirtisi vardır.Babasının adamının yaşamadağından da emindir.Tek sorun buradan nasıl kurtulacaktır.


Birde Leanna  (Salome) vardır.Balerindir kendisi ve bir performans sonrası kaçırılmış ve bir köle tüccarı tarafından Assad'a satılmıştır.Ve ne kadar çabalasa da kurtulamaz.Ama işte şans yüzüne güler ve bir amerikalı ile karşılaşır.Şey daha doğrusu ona sunulur.Bir Cam ile yalnız kalsa, durumu anlatsa kurtulacaktır.Ama yok yazar bizi sinir edecek ya...Cam inanmaz bizim kıza.Birde olay örgüsü sağolsun kızı kaptığı gibi atar yatağa...


Cam ve Salome'si Asaad'dan beraber kaçar.Ama çöl sıcağı ve peşlerindeki adamlarla bu ne kadar sürer ki?Bu kovalamaca ve sonrasında neler olur neler...

(Beni okudukça delirten şeyler olduğu kesin!) 

Puanım:
5/2,5
Ne desem bilemedim.Ne kötü nede iyi.
Orta karar bir kitaptı.
Temel Bilgiler
Orjinal Adı :The Desert Virgin
Seri Bilgisi: Knight Brothers
Seri Sırası : 1
Goodreads Puanı :3.67
Yazar :Sandra Marton
Yayın Evi : Harlequin (Beyazdizi)


ROMANIN KARAKTERLERİ 
Knight, Knight ve Knight 
Risk Yönetimi Uzmanlığı Şirketi 
Cameron Knight 
Eski ajan, şimdiki Knight, Knight ve Knight şirketinin kurucularından 
Leanna DeMarco (Salome) 
Baslaam Sultanı tarafından kaçırılan balerin 
Asaad 
Baslaam Sultanı 
Avery 
Cameron’un babası 
Matt 
Cameron’un erkek kardeşi 
Alex 
Cameron’un erkek kardeşi 
Ginny
Leanna’nın balerin arkadaşı 
Bitiş:04.07.2013









0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.