3 Şubat 2014 Pazartesi

Rachel Gibson - Writer Friends 3 - Sırlar Aşka Engel Mi? { Yorum }

Sırlar aşka engel mi ? Güzel soru cidden.Ve cevap veriyorum evet engel.Sırlar eninde sonunda gün ışığına çıkacaktır.Asla karanlıkta kalmaz.

Yazar arkadaşlardan Maddie aralarındaki en deli , en kaçık olandır.En azından ilk iki kitapta bize bunu yansıtmıştı yazar.Üzülerek söylemeliyim ki bu kitapta bunu hissedemedim.Evet kuşkucuydu ama ilk iki kitaptakinden bir kaç doz daha az...
Maddie gerçek hikayeler yazıyor.Yaşanmış cinayetleri, katliamları.O piskopatlarla roportaj yapıyor, olay yerlerini inceliyor.Böylesi "tedbirli" olmasına aslında şaşırmamalı.Eh birde geçmişindeki o olay buna zemin hazırlamış olabilir.(Ben o sırrın daha farklı bir olay olduğunu düşünmüştüm)
Bu seferde gerçek bir hikayenin peşine düşer.Kendi hikayesi.Bir cinayet, aşk ve masum çocuklar.Bu hikayemizde hem gizlenen gerçeklerin insanlara verdiği acıyı hem de ebevenlerin çocukları üzerindeki etkisine güzel ve dokunaklı örneklerle işlemiş yazar.
Gerçekler demişken elbette bu işin ucunun dokunduğu birileride var.Mick gibi.O henüz bunu bilmesede.Ya öğrendiğinde ne olacaktır?Aralarında olmaması gereken bu çekime?
 * * *
Yazarcığım yine güzel bir hikaye bulmuş ve ilmik ilmik işlemiş.okurken konuya bağlanıyor ve dalıp gidiyorsunuz.Hayatın ne kadar gerip olduğunu düşünüyorsunuz.Garip hem de çok garip...İşi felsefik bir düzeye çekmeden değinmeliyimki hafif ve rahatlatıcı bir kitap okumak isterseniz bu seri/kitap önerilir:)
5/4
Geleceği parlak bir seri/kitap

Orjinal Adı :Tangled Up In You
Seri Bilgisi: Writer Friends
Seri Sırası : 3
Goodreads Puanı : 3.93
Yazar :Rachel Gibson
Yayın Evi : Martı Yayınları 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.