8 Şubat 2014 Cumartesi

Rachel Gibson - Writer Friends 4 - Lanetli Talih { Yorum }

Bilmem bilir misiniz ama bu seri biraz düzensiz çıkmıştı.Lanetli Talih ilk çıkan kitaplardan sanırım.Ve bu kitabı okumayı sürekli erteliyordum.Seri sırası rayına oturunca başladım okumaya.Ve seride en sevdiğim kitap oldu Lanetli Talih.Evet diyerleride güzeldi ama bu biraz daha farklıydı.

Adele fantastik türde kitaplar yazıyor ve açıkçası kitapta doğaüstü olaylar beklediğim en son şeydi.Hikayemiz ilginç bir olayla başlıyor ve hikayemize konu oluyor.
Kitap tanıtımında bir cümle var ki Adele'ye tam oturmuş.Tüm tiplerle denemişti-inekler, süper zekiler, yalancılar, egoistler, seks düşkünleri ve deliler.Bu kızdaki talih(sizlik) kimsede yoktur.Bırak bir ilişkiyi, bir erkekle ne zaman diyaloğa girse , dünyanın en kibar erkeği de olsa karşısındaki adam hemen oduna bağlanıyor.Ya berbat bir gaf yapıyor ya hakaret ediyor yada bildiğin salağa dönüyor.Sadece Zach'de işe yaramıyor gibi bu lanet.İlk aşkında...Offf!Offf!

* * * 
Adele'nin hayatı yeterince kötüdür ablasınınkinin aksine.Onun mükemmel bir işi,eşi ve kızı vardır.Birde yakında doğacak bir oğlu.En azından bildiği kadarıyla.O telefon bunların tersini söyleyene kadar...Artık güçlü olması ve ablasına destek olma vaktidir.
* * *
Zach ve Adele kötü bir şekilde ayrılmışlardır.Devon sağolsun!Ne kadındı ama?Dolayısıyla ilk karşılaşmaları pek de güzel geçmedi.Evet saç baş yolöadılar ama kanka da değillerdi.Ortada olan tek gerçek çekim hala yerindeydi.
Söylediğim gibi üç kitaptan daha çok sevdim ve daha çok eğlendim.Bazı yerlerde gözümden birkaç damla yaş kaçmış bile olabilir.Duygusal sahnelerde yok değildi.Devon'un kimya öğretmeniyle yaşadığı sahnelerde hem ilginç hemde komikti.Ve bilin bakalım ne yapacağım.Seriyi ve türü sevenlere önereceğim.:)
5/4
Geleceği parlak bir seri/kitap.
Orjinal Adı :Not Another Bad Date
Seri Bilgisi: Writer Friends
Seri Sırası : 4
Goodreads Puanı : 3.86
Yazar :Rachel Gibson
Yayın Evi : Martı Yayınları


2 yorum:

  1. serinin diğer kitaplarını öğrenebilir miyim acaba ? yorum için teşekkürler bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedacım öncelikle özür dilerim yaz gelince biraz tembelleşiyorum o yüzden yorumu ÇOK geç gördüm :)
      1.Gizemli Oyun
      2.İçinde Aşk Var
      3.Sırlar Aşka Engel mi?
      4.Lanetli Talih
      Hepsinin yorumu mevcuttur merak ediyorsan eğer :)
      http://minikbirduss.blogspot.com.tr/search/label/Writer%20Friends

      Sil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.