15 Mart 2014 Cumartesi

Piyango Vursa { Ekstra }

Hey ben şuan çok heyecanlıyım ama.Biraz telaş yaptım.Genelde hep izleyici koltuğunda olurdum.Sahnede olmak bende çarpıntı yaptı.Hıh? Pardon? demeden siz ben tercüman olayım kendime.Genelde bu tarz etkinlikleri takip eder yorumlara bakardım ama ilk defa katılımcı oluyorum.Biraz geciktim gibi ama olsun.
Tarihi Kurgu Kitapları Blogunun(TKKB) sahibesi Em Chaney sonunda dayanamayıp istediğimiz kitapların çıkmamasından dert yanarken oluşan bir fikirdi bu.Loto, toto, piyango bana çıksa ve bir yayınevi açsam hangi kitapları çıkartırdım?Ana temamız bu.
Açıkçası bir kitapsever için çok zor bir soru.Ama hayal etmesi bedava bu yüzden bizde düşündük ve listelerimizi hazırladık.

Aslında çıkmasını istediğim çok kitap var.Ama ben daha çok düzensiz çıkan yada çıktığı halde devamı gelmeyen kitaplara öncelik vermek istiyorum.Zira onlara dair az çok fikrim var ve deli gibi merak ediyorum!


1)Linda Howard - Blair Malory 2 -Drop Dead Gorgeous
Yayınevi kaynaklı çıkmayan kitaplardan biriydi sanırım.Bir ara çıkacak dedikodusu duymuş sevinmiştim ama sonra puf!Hiç haber yok.Linda sevdiğim yazarlardandır.Deli kız Blair'in düğün hazırlıklarını okumayı çok isterdim.
2)The Scot, the Witch and the Wardrobe (Scot, Cadı Ve Dolap)
Accidental Witch Trilogy Serisinin son kitabı.Sevimli Cadıların konu alındığı romantik ve komik bir hikaye.İstiklal Yayınevi kapandığı için son kitap çıkmamıştı.Ve ben hala Vicky'nin akıbetini merak etmekteyim.
Mutfak Cadısı (Accidental Witch Trilogy, #1)13365614The Scot, the Witch and the Wardrobe (Accidental Witch Trilogy, #3)


3)Christie Ridgway - Üç Öpücük Serisi 
Aşk Tutulması (Three Kisses, #1)Then He Kissed Me (Three Kisses, #2)Can't Hurry Love (Three Kisses, #3)
Yazarın kalemini sevmiştim.2 ve 3. kitaplar çıksada okusak diye çokda bekledim.Eğlenceli ve romantik bir hikayeydi.


4)İris Johansen - Sedikhan Serisi - The Golden Barbarian
The Golden Barbarian (Sedikhan, #1)

Aslında biraz tuhaf hissediyorum bu seriyi okuduğumda.Ama yinede seviyorum.Seri sıralaması almış başını gidiyor.Atlaya zıplaya çıkıyor.Sanırım işe ilk kitabı çıkartmakla başlardım.

5)Jeaniene Frost -Ian
Eğer piyango bana çıkarsa; Jeaniene'nin bize tanıtıp, sevdirdiği Ian hakında kitap yazması için kesinlikle ciddi miktarda rüşvet verirdim.Ian'nın kitabı yok.Yazar yazmamak konusunda kararlı -gıcık!-ama yazsaydı mutlaka onun kitabını da çıkartırdım.Olmayan kitabı neden yazdın demeyin lütfen zira hayal etmek bedava dedim.

6)Nalini Singh * Psy-Changeling Serisi
Meleklerin Kanı (Guild Hunter) ile tanıştım yazarla ve şimdiden 3 defa okudum kitabı.Bu aralar fantastik severim.Her ne kadar hala ikinci kitabı bekliyor olsam da yazarın bu serisi de çok ilgimi çekiyor.


looove smileysAslında daha bir sürü çıkartmak istediğim kitap var ama önceliği kesinlikle aklımı en çok kurcalayanlara ayırdım.Ve fark ettim ki seri olduğu halde çıkmayan yada düzensiz çıkan, bir sürü kitap var.Bir ara buna özel konu açmalıyım diye düşünüyorum.
Birde sevdiğim yazarlar var tabi.Nora R. , Judith M., Dan Brown, Adam Fever, Jane Austen, Julie G. , Julia Q... ve daha nicesinin yazdığı ve yazacağı kitapları çıkartmak sterdim..Sizinde çıkmasını istediğiniz kitaplar varsa pamuk eller klavyeye.


Etkinliğe Katılan arkadaşların listeleri.
Tarihi Kurgu Kitapları (TKKB)

5 yorum:

  1. Ah be Christie Ridgway'i nasıl unuttum. Mis gibi kitabın devamı gelmedi, görünce kötü oldum :(
    Linda ikimizinde isteği. Çıkana kadar rahat yok (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında liste o kadar uzun ki...Sorunlu seriler diye konu açacağım sanırım..daha neler vardı neler..Linda ya..kaç zamandır aklımda..keşke biri çıkartsa.

      Sil
  2. Ah o Jeaniene Frost yok mu! Ian'a kitap yazılmaz mı ya! Elimde imkan olsa yazarı kaçırıp zorla Ian'a kitap yazdırırdım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe'cim sen planı hazırla ben sana yardım ederim.Çok pis tehditler bile savurabilirim..Ian'ı istiyorum ben!

      Sil
  3. Ah canım bu yayınevlerinden hepimiz şikayetçiyiz. İyi ki Epsilon'dan çok sevdiğim yok, bak şimdi hatırladım Oliver Pötzsch'ün Celladın Kızı adlı kitabının olduğu serinin devamı puf! Onu da çıkarırdım kesinlikle. Ah Epsilon ah, yedin bitirdin hepimizi.

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkür ederim.En kısa zamanda döneceğim.